2010. december 5., vasárnap

Pár szó az egész...



"Ezzel a kis képpel szeretném felhívni mindazok figyelmét, akik vagy hasonló helyzetben vannak, mint én magam (azaz, nem díjazzák a munkájukat kritikával) vagy csak elegük van abból, hogy nem tudnak elolvasni egy-egy fejezetet, mivel nincs meg az elegendő komment határ.
Arra kérek mindenkit, akinek van saját blogja, hogy tegye ki ezt a képet az oldalára, és tüntessünk az ellen, hogy az általunk szerkesztett és rengeteg munkával fenntartott blogjainkat ne kelljen felfüggeszteni, szüneteltetni vagy éppen bezárni! Bírjuk rá a névtelen és nevüket felvállaló olvasóinkat arra, hogy egyetlen percet rászánjanak még az idejükből arra, hogy kritikájukkal javítsák a blog fejlődését."

/Szozsa914 (Zsani)/

Ha valaki ír tisztában van azzal, hogy milyen fontos néhány szó. Nem kell kisregényt írni, és nem kell mindig dicsérni. Mindenkinek van annyi ideje, hogy 5 percet rászánjon egy rövid véleményre. Legalább is szerintem.
Egy írónak, ahogy nekem is, fontos, hogy kapjon visszajelzést az olvasóitól. Pláne ha mondjuk valami nem jó a történetben. Csak akkor fogjuk tudni kijavítani, jobbá tenni, ha elmondjátok, hogy mi a gond.
Kérek mindenkit ezzel a kis bejegyzéssel, hogy vegye a fáradtságot, és legalább egy mondatot osszon meg velünk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése