2010. október 24., vasárnap

Ízelítő képekben :)

Halihó!
Hoztam nektek pár képet ízelítőnek, hogy mi is várható a 10. fejezetben (ami nagyon remélem, hogy legkésőbb jövő hétvégére elkészül)
Íme a képek:
(Ehelyett kaptok majd egy másik képet a fejezet elején. Amúgy az a kép ihletett meg, de nem akarom lelőni a poént :P)


Remélem felcsigáztam az érdeklődéseteket :P :D
Hamarosan hozom a frisset (remélhetőleg)
Puszi

2 megjegyzés:

  1. Nem, azért sem írok. ... Mondom, hogy nem. ... Fogd be, akkor sem. Majd a fejezetnél. ... Ó, hogy a fene egyen meg, hogy neked mindig igazad van...

    Oh, egyébként szia.

    Épp magammal veszekedtem. xD Egyébként 'Dia's' vagyok, csak megtörtént a névcsere azon okból, amit említettem neked. xD Bár nincs ellenemre az egoizmus, na mindegy.
    Épp ott tartottam, hogy veszekedtem magammal az ügyben, hogy írjak, vagy ne írjak komit. Írtam volna mert kérted, és hát nem is én lennék, ha nem tennék valamiféle megjegyzést minden bejegyzésedhez, és nem írtam volna, mert még a végén elláttalak volna újabb 5 hosszú névvel (lásd első név), és a nagy névadásban elfelejtettem volna a lényeget.
    Hm, mit is akartam?
    Ja igen: *khm, khm*. Mi az, hogy képek??? Képek?! És szöveg? Fejezet? Szöveges ízelítő? Jövő hét vége?!!! Addig én mit csinálok??? (Egyébként szép képek. Szép kegyetlenek. Itt adják nekem a kételyes agybajt. Most mire gondoljak? Felgyullad a csaj, és nincs tűzoltó? Vagy Alex sírva fakad? Vagy a tűzoltó megérkezik, de már csak a végén, mikor Alex fogja a kiégett Norat? Vagy tök izgi lesz az egész???! ÓÓh, te átkozott... xD)

    Szere van *.*. Ja, és csak hogy tudd: Letettem a főzős akciómról. Rájöttem, hogy tuti rágós lennél, és megfeküdnéd a gyomrom. Vagy netalántán valami szomorú véget írnál az emésztőrendszeremnek. Brr. Még belegondolni is rossz. Inkább bezárom a blogom. xD Vagy... Hm, vagy mit is csináljak... Talán... Igen, meg van: Nem, nincs meg. :( Na jó, örülhetsz. Túlontúl szeretlek, és képtelen vagyok téged bántani... Mi lenne akkor a történettel? Nem, ekkora áldozatot nem vállalhatok. A storyt meg kell óvni.
    Na, azért csak figyelj. Egyszer úgy is kitalálok egy storybarát módszert ellened, meg a szomorú végeid, meg a kételyagybajos képeid ellen.xD

    Szere. Pusz. Ego. Dorothea. (xD)

    VálaszTörlés
  2. Oh, de szép hosszú komi :O *.* xD :D

    VálaszTörlés